Duurzaamheid

Duurzaam Wonen en Bouwen

, ,

DuWoBo trekt de principes van duurzame ontwikkeling door tot in de concrete praktijk van wonen en bouwen. Sinds 2014 begeleidt tri.zone het proces van dit netwerk van en voor vernieuwers, met leergemeenschappen, transitiearena’s, werkgroepen, ...

Groen en natuur in de stad Antwerpen

,

Na het STADSLAB in 2013, waar 11 beloftevolle initiatieven gelanceerd werden, coacht tri.zone in 2014 die initiatieven om met goesting en bereidheid een stap verder te zetten.

Duurzame winkelstraat

,

Tri.zone bereidt samen met Unizo een action learning voor waarbij de handelaars kennis maken met de best practices van lokale handelaars om met beperkte ingrepen hun handelszaak duurzamer te maken.

Stadslab2050 in Antwerpen

Antwerpen wil als grootste stad van Vlaanderen haar verantwoordelijkheid opnemen om aan te tonen dat de toekomst aan de steden is en dat die toekomst positief is.

Europese Commissie ‘Environment’

Tri.zone begeleidt in samenwerking met VITO een participatief proces met 35 high-level Europese experts over duurzame patronen van consumptie en productie in 2050.

Kempen Duurzaam

Kempen Duurzaam is de ambitie en het plan om de regio uit te bouwen tot een duurzame regio op vlak van energie en milieu. Tri.zone begeleidt dit proces met koplopers en de verschillende concrete werkgroepen.