Samenleving

Bibmoestuin Torhout

,

Tri.zone helpt de dromen van de verschillende medewerkers in Torhout over een BIBmoestuin duidelijk te maken en scherp te formuleren om op die basis een gemeenschappelijke visie uit te schrijven voor het creatieve idee.

Actief en gezond ouder worden

Sociale innovatie is een veelbelovende benadering om de uitdagingen en opportuniteiten binnen de ouderenzorg aan te pakken. Tri.zone ontwerpt en faciliteert de procesarchitectuur en het overleg met ouderen en gebruikers.

Duurzame winkelstraat

,

Tri.zone bereidt samen met Unizo een action learning voor waarbij de handelaars kennis maken met de best practices van lokale handelaars om met beperkte ingrepen hun handelszaak duurzamer te maken.

Thuiszorg Vleminckveld

,

In de veranderende maatschappelijke context helpt Tri.zone de organisatie bij het vorm geven en uitwerken van de toekomstvisie op personeelsbeleid.

Vlaanderen in Actie

Vlaanderen wil tegen 2020 uitmunten als een economisch innovatieve, duurzame en sociaal warme samenleving.

Reframing beeld op dementie

De Koning Boudewijnstichting wil een genuanceerde beeldvorming over dementie bevorderen. Tri.zone begeleidt een creatief denk- doe- en werkproces met een multidisciplinaire groep creatievelingen uit verschillende contexten.